У США закрили російську мережу ресторанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США закрили російську мережу ресторанів

Фондовий ринок
2073
Російська мережа ресторанів Теремок закрила другий з двох своїх закладів в Нью-Йорку.
Власник і гендиректор Теремка Михайло Гончаров підтвердив цю інформацію в інтерв’ю виданню vc.ru.
Гончаров зазначив, що обидва ресторани були закриті за власним рішенням компанії.
“У травні ми закрили обидві точки, зараз шукаємо нові локації і опрацьовуємо договори оренди. Це було наше власне рішення, це технічний момент, будемо переїжджати”, — сказав він.
Гончаров уточнив також виданню Відомості, що наразі незрозуміло, чи будуть відкриті нові точки в США: “До зміни відносин між країнами це не має сенсу”.
Два ресторани мережі Теремок відкрилися в Нью-Йорку в червні 2016 року. Тоді Гончаров розповів, що компанія готувалася до виходу на американський ринок з 2014 року. Компанія активно просувала свої заклади в Нью-Йорку, в тому числі, в рекламній продукції в російських ресторанах мережі.
У березні 2018 року американське видання Patch.com повідомило, що міський департамент охорони здоров’я Нью-Йорка ухвалив закрити ресторан Teremok на Сьомій авеню в Мангеттені через антисанітарні умови приготування їжі.
Серед причин рішення згадувалося те, що на кухні ресторану виявили гризунів і шкідників, а їжу зберігали при неналежній температурі.
31 березня голова мережі Михайло Гончаров повідомив про “вороже ставлення” інспекторів, які проводили перевірку ресторану.
За словами Гончарова, у співробітників ресторану, зокрема, запитували, чи належить компанія російському президенту Володимиру Путіну і чи не відмивають власники закладу гроші з Росії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас