Мінінфраструктури та Hyperloop підписали договір про співробітництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури та Hyperloop підписали договір про співробітництво

Казна та Політика
2508
Міністерство інфраструктури і компанія Hyperloop transportation technologies домовилися про співпрацю в галузі технологій вакуумного поїзда Hyperloop.
Відповідний меморандум був підписаний Мінінфраструктури та Hyperloop 14 червня.
З боку міністерства меморандум підписав міністр інфраструктури Володимир Омелян, від Hyperloop – генеральний директор компанії Дірк Алборн.
Меморандум передбачає співпрацю в галузі технологій вакуумних поїздів Hyperloop.
“Ми сьогодні підписали меморандум про співпрацю між компанією, яка є найбільшою в світі з розробки технологій Hyperloop – транспорту нового покоління, який дасть світу нечувану швидкість, нечувані можливості і нечувані технології.
“Одним з підсумків цього візиту є наш чіткий намір спільно працювати над розробкою цих технологій”, – сказав в ході церемонії підписання міністр інфраструктури Володимир Омелян.
Міністр додав, що сподівається на відкриття найближчим часом R&D-центру і Дата-центру в Україні, який буде займатися не тільки технологією Hyperloop, але і новими матеріалами, новими складовими компонентами сучасних транспортних можливостей світу.
За словами Омеляна, меморандум передбачає спільну розробку технологій, а також спільний пошук інвесторів цього проекту.
Міністр також зазначив, що проект повинен бути комерційно успішним. Крім того, Омелян сказав, що сподівається на спільну розробку нових типів управління логістикою.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас