Intel планує випустити свою першу відеокарту 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel планує випустити свою першу відеокарту 2020 року

Технології&Авто
510
Скоро у NVIDIA і AMD з’явиться ще один графічний конкурент – Intel.
Анонс відеокарти послідував після того, як Intel переманила з AMD Раджа Кодурі, який очолював розробку Radeon, пише Engadget.
Короткий офіційний анонс з’явився на сторінці Intel в Twitter: “Наш перший дискретний GPU з’явиться 2020 року”. Інших подробиць про новинку компанія не наводить.
На зустрічі з аналітиками минулого тижня виконавчий директор Intel Навін Шонай зазначив, що він досліджує як серверні, так і клієнтські пропозиції. Поки що не відомо, на який ринок націлюється Intel, але в будь-якому разі як NVIDIA, так і AMD повинні звернути увагу на нового гравця ринку.
Журналісти відзначають, що навіть реліз в 2020 році для Intel здається несподівано швидким. Коли в листопаді минулого року компанія оголосила про наймання Кодурі, компанія, в основному, починала розробки з нуля. Хоча протягом багатьох років інтегрована графічна технологія компанії неухильно поліпшувалася, вона як і раніше не розвивала технологію виділеного графічного процесора.
Це було однією з причин, з якою Intel об’єдналася з AMD для інтеграції графічного процесора Radeon у процесор Core, що забезпечило б гідну продуктивність ігор на тонких і легких машинах.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас