Стало відомо, скільки банківська індустрія щорічно витрачає на впровадження блокчейна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки банківська індустрія щорічно витрачає на впровадження блокчейна

Фінтех і Картки
317
Прийняття блокчейна в галузі фінансових послуг відбувається повним ходом, згідно з висновками консалтингової компанії Greenwich Associates. Аналітики виявили, що традиційні фінансові організації щорічно витрачають близько 1,7 мільярдів доларів на впровадження і розробку блокчейн-рішень.
В той час як банківська індустрія продовжує чинити криптовалютному ринку сильний опір з низки причин, банки та інші установи у фінансовій екосистемі в останні кілька років вивчають технологію блокчейна. Консорціум R3, запущений в 2014 році, є найпопулярнішим організованим блокчейн-проектом для банків. В даний час індустрія проходить стадію доказової концепції і починає комерціалізувати блокчейн-продукти.
Компанія Greenwich Associates, постачальник маркетингових і консалтингових послуг в штаті Коннектикут, США, опублікувала дослідження, в якому вказується, що в минулому році розмір бюджетів для блокчейн-проектів збільшився на 67%. При цьому кожна десята фінансова організація виділяє на ці цілі понад 10 мільйонів доларів на рік.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас