"Богдан" поставив кузови для французьких електробусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Богдан" поставив кузови для французьких електробусів

Фондовий ринок
1591
Корпорація “Богдан” завершила відвантаження п’яти дванадцятиметрових кузовів для електробусів виробнику електротранспорту французькій компанії Bluebus, яка входить до групи Bollore. Контракт на виробництво був укладений навесні цього року.
Електробуси Bluebus вміщають до 100 осіб і мають автономний запас ходу від 180 до 250 км.
Луцький завод “Богдан Моторс” планує розробити в цьому році 15 електричних вантажівок для данської компанії BankeElectromotive. Серійне виробництво вантажівок для Євросоюзу почнуть цього року, якщо пілотна експлуатація пройде успішно.
Нагадаємо, що представники луцького заводу “Богдан” заявили в березні, що вважають неприйнятними плани влади рідного міста закупити в Швейцарії 10 старих тролейбусів, в той час як їхнє власне підприємство недозавантажене.
Орієнтовна вартість кожного тролейбуса становить 900 тис. грн. Працівники зібралися на мітинг біля міськради 28 березня і озвучили вимоги відмовитися від закупівлі б/у транспорту і підтримати вітчизняного виробника. Корпорація “Богдан” в своєму прес-релізі підкреслила, що швейцарські старі тролейбуси експлуатувалися вже 21 рік, і це на шість років більше, ніж рекомендовано самим швейцарським виробником. Вони можуть вийти з ладу в будь-який момент, що створить умови для постійних витрат.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас