Жительці Каліфорнії загрожує 30 місяців в'язниці за торгівлю біткойном без ліцензії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жительці Каліфорнії загрожує 30 місяців в'язниці за торгівлю біткойном без ліцензії

Фінтех і Картки
553
50-річна жителька Лос-Анджелеса звинувачується в незаконному наданні фінансових послуг, тому що торгувала криптовалютою без необхідної ліцензії, порушуючи тим самим федеральний закон.
Про це повідомляє NBC Los Angeles.
Прокуратура наполягає на тюремному ув’язненні Терези Тетлі терміном до 30 місяців.
У період з 2014 по 2017 рік криптотрейдер під ніком Bitcoin Maven вела активну діяльність на LocalBitcoins, щорічно заробляючи на торгівлі біткойном близько 300 тисяч доларів. За цей час вона здійснила транзакції на суму від 6 млн до 9,5 млн доларів.
За заявою прокуратури, бізнес Тетлі, який виходив за рамки регульованої банківської індустрії, підживлював функціонування чорного ринку центрального округу Каліфорнії.
Сторона звинувачення також наполягає на конфіскації 40 біткойнів, 292 264 доларів і 25 золотих злитків, вилучених правоохоронцями.
Винесення вироку у відношенні Тетлі, яка раніше визнала свою провину, мало відбутися в понеділок, проте було перенесене на невизначений термін.
У судових документах йдеться, що Тетлі, зокрема, визнала свою провину в обміні 80 BTC на 70 тисяч доларів в ході транзакції. Вона також знала, що гроші, які їй надійшли, спершу належали наркоторговцям.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас