Нова очільниця Мінфіну заявила про повернення ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова очільниця Мінфіну заявила про повернення ДФС

Казна та Політика
715
Державна фіскальна служба (ДФС) залишиться у підпорядкуванні Міністерства фінансів України.
Про це заявила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова в інтерв’ю ТСН.ua.
“Мені навіть не доведеться її відмотувати, тому що станом на сьогодні ДФС перебуває в підпорядкуванні Мінфіну, і там вона буде. Це я точно можу сказати. Перепідпорядкування цього не відбулося. Якщо такі були дискусії, мені про них невідомо. ДФС підпорядковується Мінфіну, інакше бути не може. Володимир Борисович Гройсман підтримує цю позицію. Мінфін формує фіскальну політику, ДФС адмініструє податки. Тільки разом ми можемо працювати над багатьма питаннями, які стоять зараз з точки зору адміністрування податків”, – сказала вона.
Крім того, вона заявила про готовність продовжити працювати із заступниками міністра, які прийшли разом зі звільненим минулого тижня Олександром Данилюком.
Крім цього, Маркарова зазначила, що з головою бюджетного комітету парламенту Ніною Южаніною, яку називають кандидатом на посаду міністра фінансів, має тільки робочі відносини.
Нагадаємо, що раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що уряд на засіданні проголосував за перепідпорядкування ДФС безпосередньо Кабміну.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас