Таскомбанк підтвердив позиції у ТОП-3 рейтингу надійності депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк підтвердив позиції у ТОП-3 рейтингу надійності депозитів

Особисті фінанси
26
11 червня 2018 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підвело підсумки ХХI «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». За підсумками роботи у першому кварталі 2018 року, Таскомбанк посів 3-є місце у рейтингу, підтвердивши свої позиції серед лідерів ринку.
За словами Дениса Раковського, Директора з продаж роздрібного бізнесу АТ «Таскомбанк» такий результат банку вдалося досягти завдяки тому, що «Якість та зручність в обслуговуванні для нас завжди залишається пріоритетом номер один. Ми намагаємося йти на крок попереду ринку, щоб створити нові можливості та перспективи для клієнтів. На сьогодні у нашому банку діє Програма переваг, за умовами якої кожний новий клієнт при розміщенні вкладу як у доларах США, так и в гривні отримує додатковий бонус до базової ставки».
За 2017 рік Таскомбанк збільшив статутний капітал на 97,4% до 608 млн. грн. За даними НБУ, прибуток Таскомбанку за перший квартал 2018 року склав 124,759 млн. грн. Більше того, за перший квартал 2018 року Таскомбанк зміг наростити чистий процентний дохід на 104,64%. Позитивна динаміка прибутку, ключових статей доходів та впевнені дії акціонера і ТОП-менеджменту Таскомбанку дали йому можливість покращити свої позиції та втриматися у ТОП-3 у загальному рейтингу банківських депозитів. На думку агентства, Таскомбанк залишається одним із найнадійніших банків з українським капіталом з перспективою значного росту ринкової частини у найближчий рік.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас