Apple заборонила публікувати додатки для майнінгу в своєму магазині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заборонила публікувати додатки для майнінгу в своєму магазині

Фондовий ринок
191
Компанія Apple поширила оновлені правила публікації додатків в App Store, які забороняють запуск фонових процесів майнінгу.
Зміни стосуються гаманців, бірж, платформ для ICO і програм для майнінгу, пише Apple Insider.
В розділі “Сумісність апаратного забезпечення” Apple тепер заявляє, що “програми, в тому числі будь-які сторонні рекламні оголошення, які відображаються в них, не можуть запускати незв’язані фонові процеси, такі як криптовалютний пошук”.
Тепер розробники не зможуть завантажувати в App Store додатки, які пропонують цифрову валюту як винагороду за виконання завдань, наприклад, за розміщення публікацій в соцмережах.
Компанія також посилила правила публікації додатків-криптогаманців, платформ для проведення і просування ICO, додатків для торгівлі і обміну цифрових валют, а також додатків для хмарного майнінгу.
Додатки такого роду можуть офіційно публікуватися в AppStore тільки банками, фінансовими компаніями, фірмами з торгівлі цінними паперами або іншими фінансовими установами або блокчейн-проектами, які мають офіційний дозвіл влади на ведення криптовалютної діяльності.
“Зберігати криптовалюту можна в додатках-гаманцях від розробників, зареєстрованих як організації. А здійснювати транзакції і криптовалютні перекази на біржах можна в офіційних додатках самих бірж”, — вказує Apple.
У 2013 і 2014 роках Apple видалила Coinbase і інші додатки, пов’язані з криптографією, з App Store, посилаючись на неназване “невирішене питання”. Однак пізніше додатки повернулися, і Coinbase деякий час в 2017 році був додатком №1 в App Store.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас