Де дають бонус 3000 грн за оформлення депозиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де дають бонус 3000 грн за оформлення депозиту

Кредит&Депозит
4546
Депозити — чи не єдиний варіант інвестицій, доступний зараз для простих українців. На жаль, він приносить все менше доходів — останні півтора року банки поступово знижували ставки за вкладами. Але Finance.ua знає, як заробити на депозиті більше.
У банків накопичилося занадто багато грошей. Вони кредитують мало, тому переплачувати за депозити громадян їм немає жодного сенсу. Через це ставки за вкладами падали тривалий час. За даними НБУ, наприкінці минулого року прибутковість заощаджень у гривні досягла п’ятирічного мінімуму, депозитів у валюті — виявилася найнижчою за всю історію українського ринку.
Нинішні ставки за вкладами в кращому разі не дозволяють інфляції «з’їсти» накопичення. Банки сплачують за річний гривневий вклад у середньому 14,28%. Але з отриманої суми відсотків ще потрібно сплатити податок на доходи фізосіб і військовий збір (18% і 1,5% відповідно). Тому вкладникові залишається зовсім не багато. Особливо якщо згадати, що інфляція у квітні в річному вимірі досягла 13,1%.
У такій ситуації навіть +1-2% до ставки відіграють важливу роль. Finance.ua знає про це і допомагає вкладникам заробити більше.

Як працює Бонус до депозиту

2014 року «Мінфін» і Finance.ua запустили незвичайну для України програму — «Бонус до депозиту». Її суть проста: через сайт Finance.ua клієнти можуть оформити заявку на вклад у одному з банків-учасників програми. За це Finance.ua гарантує надбавку до відсотків за депозитом в розмірі від 0,75% до 2% річних.
Банки платять Finance.ua за залучених клієнтів. Частиною зароблених грошей сайт ділиться з вкладниками, виплачуючи їм бонус. Наприклад, тільки за минулий рік Finance.ua виплатив 1,6 млн грн бонусів, а всього за час дії програми — 6 млн грн.
З такою схемою співпраці виграють всі. Банки нарощують депозитний портфель, вкладники отримують більшу дохідність за депозитами, Finance.ua заробляє прибуток.

Як оформити акційний вклад

Схема виглядає просто. Потрібно обрати депозит одного з банків – учасників програми Бонус до депозиту. Далі — залишити заявку на Finance.ua.
Після оформлення депозиту необхідно повідомити про це співробітників контакт-центру Finance.ua. Протягом 32 днів після цього вкладник отримає свій бонус «живими» грошима на рахунок будь-якого українського банку.

Скільки можна заробити

Розмір бонусу відрізняється від банку до банку. Наприклад, поклавши на депозит у банку Альянс 200 000 грн на 6 місяців, можна відразу отримати бонус від Finance.ua у розмірі 800 грн.
Це досить значна надбавка, якщо врахувати, що жодних зусиль для отримання грошей докладати не потрібно. При цьому гроші вкладника надійно захищені. Всі депозити до 200 000 грн — гарантовані державою.
Всього в програмі «Бонус до депозиту» бере участь 7 банків: банк Альянс, Універсал Банк, Форвард, Конкорд, ОТП, Глобус Банк, Кристал-Банк.
Детальніше про бонуси — на сторінці програми:

Бонус до депозитів

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас