У Мережі з'явилися лайфхаки для власників Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мережі з'явилися лайфхаки для власників Tesla

Фондовий ринок
995
При виборі електромобіля насамперед звертають увагу на те, скільки він зможе проїхати на одній зарядці акумуляторної батареї. З плином часу батареї зношуються, і дальність поїздки скорочується. Але існують прості способи, як змусити акумуляторну батарею, наприклад, електромобіля Tesla Model 3, довго залишатися в гарному стані.
Батареї в електромобілях Tesla потужні і якісні. Вони повільно зношуються, і це визнають практично всі експерти.
Навіть проїхавши 160 000 кілометрів, батареї в електромобілях Tesla як і раніше мають дуже високий відсоток початкової потужності. Відомий випадок, коли в Model S, яка проїхала близько 320 000 кілометрів, зношеність акумуляторної батареї склала всього 6%. В інший Model S, яка проїхала близько 400 км, зношеність батареї склала лише 7%. Думаємо, що власники цих електромобілів бездоганно дбали про батареї.
Так як же потрібно експлуатувати батареї електромобілів, щоб вони довго зберігали свою первісну потужність? Експерти з Battery University вважають, що є три прості способи збереження надовго характеристик батарей.
1. Заряд батареї повинен становити 10-90%. Завдяки цьому вона менше зношується.
2. Швидкість зарядки не повинна бути занадто повільною або занадто високою.
3. Невелика зарядка батареї краща, ніж велика.
На закінчення додамо, що заряджати батарею потрібно при кімнатній температурі. Якщо дуже холодно, процес зарядки може збільшитися.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас