На СЕТАМі продають рідкісний родстер Давида Жванії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На СЕТАМі продають рідкісний родстер Давида Жванії

Технології&Авто
1300
7 червня 2018 року в державній Системі електронних торгів арештованим майном СЕТАМ (OpenMarket) зареєстрований незвичайний рідкісний лот.
На торги виставили досить недешеву машину – малосерійне задньопривідне купе MORGAN AERO 8 2006 року випуску з бензиновим 338-сильним 4,4-літровим бензиновим мотором. Авто було заарештовано в кінці 2017 року, як застава по кредиту збанкрутілого Діамант банку. До 100 км/год родстер розганяється за 4,4 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 260 км/год.
«Зношеність гуми шин – 5-10%. Візуальних пошкоджень не виявлено. Ключі та технічний паспорт відсутні. Пробіг встановити неможливо, оскільки відсутні ключі», – йдеться в додаткових відомостях до лоту.
Але примітна навіть не рідкість спортивного кабріолета, і не його специфічна зовнішність, за яку він нерідко піддавався критиці, а те, що належить він родині українського політика і підприємця Давида Жванії (був акціонером Діамантбанку). Мабуть, у банківського ліквідатора воістину залізні нерви.
За словами юристів, до Жванії мають фінансові претензії відразу кілька кредиторів.
«Стартова ціна автомобіля складає трохи більше $120 тис. У Європі такий старий родстер пропонують за 70-80 тис. євро. Тож, швидше за все авто буде продано тільки з других торгів, після уцінки на 25%», – повідомляється у відомостях.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас