Держгеонадр виставить на аукціон понад 160 ділянок надр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держгеонадр виставить на аукціон понад 160 ділянок надр

Аграрний ринок
180
На черговому засіданні науково-технічної ради Державної служби геології та надр України було рекомендовано відомству виставити найближчим часом на аукціон спецдозволи по рудних і нерудних корисних копалинах.
“На сьогодні наші вчені рекомендують виставити на торги 8 перспективних майданчиків з рудними і нерудними корисними копалинами, затвердження запасів яких здійснювалося ще в радянські часи. На офіційному сайті Служби всі бажаючі зможуть ознайомитися з наявними ресурсом ще по 169 заявлених площах. Перелік родовищ буде висвітлено по 20 областях. Запаси надр досягають сотні тисяч тонн на ділянках загальною площею майже 35 тисяч гектарів. Тобто, маючи таку інформацію, інвестор реально зможе оцінити всі ризики і свої можливості перед поданням заявки для участі в аукціоні”, – повідомив керівник Служби Олег Кирилюк під час засідання НТР.
До складу НТР входять працівники структурних підрозділів апарату Держгеонадр, підприємств, установ і організацій, що належать до сфери її управління, а також вчені Національної академії наук України, співробітники інших наукових і освітніх установ, науково-технічних товариств і громадських організацій.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас