Компанія Coinmint планує запустити найбільший у світі майнінговий центр (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Coinmint планує запустити найбільший у світі майнінговий центр (відео)

Фінтех і Картки
414
Американська майнінгова компанія Coinmint підтвердила відкриття найбільшого в світі майнінг-центру, з виробничою потужністю в 435 МВт, який буде розташовуватися в штаті Нью-Йорк.
Coinmint інвестує «до 700 млн доларів» в проект – до кінця 2019 року компанії необхідно переобладнати плавильний завод Alcoa East Facility, площею 1300 акрів.
Всі дії будуть проводитися в рамках нещодавно створеної дочірньої корпорації North Country Data Center, яка розпочала роботу на цьому тижні.
«Доти, поки існує мережа Біткойна, ми очікуємо від майнінгу гарного прибутку», – вважає технічний директор Coinmint.

У 2018 році було достатньо спроб використовувати інфраструктуру в районі з дешевою електроенергією для створення майнінг-ферм.
Але багато хто зіткнувся з місцевими органами влади, а плани розміститися в сусідньому Квебеку – з жорсткою критикою щодо впливу майнінгу на місцеву економіку.
«Якщо ви хочете прийти сюди, підключітьити свої сервери і почати майнити Біткойн, нас це не дуже цікавить», – заявив у березні прем’єр-міністр регіону Філіп Куйяр.
Для політиків у Массені, найближчому місті до заводу Алкоа, проект Coinmint, навпаки, благо для місцевої робочої сили, оскільки обіцяє створити додатково 150 робочих місць.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас