ПриватБанк зібрався просувати QR-платежі в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк зібрався просувати QR-платежі в Україні

Фінтех і Картки
613
ПриватБанк запускає масштабну кампанію з розширення в Україні інфраструктури безконтактних QR-платежів.
Про це Finance.ua розповіли в прес-службі фінустанови.
Як заявив голова правління Приватбанку Петр Крумханзл, активна реалізація проекту дасть можливість українцям оплачувати будь-які покупки за допомогою смартфона, навіть якщо у них немає з собою готівки і банківської картки.
Активне розширення мережі QR-еквайрингу вже в цьому році дозволить QR-платежам стати в Україні не менш популярними, ніж у Китаї, а торгівля та малий бізнес отримають найбільш доступний інструмент прийому безготівкових платежів.
«Якщо у покупця немає готівки, то мобільний телефон завжди з собою, а оплата за QR-кодом займе не більше часу, ніж розрахунки банківською карткою, – зазначив голова правління банку Петр Крумханзл. – Найпопулярніший у Китаї і поширений в Європі, швидкий і простий спосіб прийому безконтактних платежів є ідеальним для малого бізнесу, оскільки не вимагає від підприємця або торгової точки зайвих витрат. Сьогодні вже понад 4 000 торгових точок приймають безготівкові платежі від клієнтів через QR-коди».
Новий сервіс ПриватБанку «Платежі за QR-кодом» дозволяє покупцям розраховуватися за товари чи послуги через мобільний додаток Privat24, відсканувавши QR-код з плаката в торговій точці. Для підключення сервісу підприємцям або компаніям потрібно просто перейти в меню «Приват24 для бізнесу» («Послуги» – «Прийом платежів» – «Платежі за QR-кодом»).
Спеціальні плакати з QR-кодом торгової точки можна роздрукувати з Приват24 або отримати файл для роздруковування електронною поштою.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас