Uber запускає сервіс прокату електровелосипедів у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запускає сервіс прокату електровелосипедів у Європі

Фондовий ринок
229
У середу на конференції у Берліні генеральний директор Uber Дару Хосровшахі повідомив про розширення сервісу з прокату електровелосипедів Jump на Європу, зокрема, на Німеччину.
Крім того, в країні запускається сервіс замовлення електромобілів Uber Green.
“Сьогодні я радий оголосити про запуск двох нових продуктів у Берліні, які є важливим першим кроком у розвитку нашого довгострокового партнерства з Німеччиною – нашого сервісу з прокату електричних велосипедів Jump і сервісу замовлення поїздок на електромобілях Uber Green. Наша команда докладає всіх зусиль, щоб Jump почав роботу в Берліні до кінця цього літа; також ми плануємо почати роботу в інших містах Європи в найближчі місяці”, – йдеться в повідомленні.
Що стосується прокату електромобілів, то Uber вже запустила аналогічний сервіс у Мюнхені і сподівається розширити цю практику на інші німецькі міста.
“Ми поділяємо багато з тих цілей, які важливі для 600 міст, де ми працюємо, і прагнемо вирішувати одні й ті самі завдання: боротьба з забрудненням повітря, зниження перевантаженості доріг і розширення доступу до більш екологічно чистих транспортних рішень”, – додав Хосровшахі.

Довідка Finance.ua:

  • Jump – це велосипеди, оснащені електропідтримкою, що забезпечує прискорення (до 30 км/год) при кожному натисканні на педаль.
  • Після завершення поїздки Jump повинні бути закріплені на велостійці, щоб запобігти необережній, небезпечній або недбалій поведінці з боку користувачів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас