Французи інвестували $1 млн в дослідну станцію в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французи інвестували $1 млн в дослідну станцію в Києві

Фондовий ринок
519
MAS Seeds, яка входить до складу французької кооперативної групи Maisadour, відкрила в селі Олександрівка Київської області науково-дослідну станцію ​​і новий офіс, і сьогодні підприємство має лише шість таких потужних станцій в світі: дві з них розташовані у Франції і по одній — в Німеччині, Румунії, РФ, а також тепер і в Україні.
Про це повідомив генеральний директор компанії Режіс Фурньє.
За його словами, сума інвестицій у нову станцію ​​склала близько $1 млн. На об’єкті буде функціонувати сучасна лабораторія з унікальним обладнанням. Так, для роботи станції було придбано спеціальне обладнання для протруювання насіння, калібрування, точного підрахунку насіннєвого матеріалу. Крім цього, об’єкт укомплектований селекційними сівалкою і комбайном.
За словами генерального директора «MAS Seeds Україна» Ромена Дестйо, компанія перенесла свій головний офіс з Дніпра в Київську область, щоб мати можливість охопити максимально велику зону під час досліджень.
Топ-менеджер також додав, що новий комплекс розташований на території агрохолдингу «Агро-Регіон», який передав землі MAS Seeds в довгострокову оренду.
В цілому ж загальна площа закладених дослідів MAS Seeds становить приблизно 90 гектарів (що становить майже 40 тис. ділянок гібридизації по всій території України).
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас