Ripple інвестує 50 мільйонів доларів у наукові дослідження блокчейн-технології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ripple інвестує 50 мільйонів доларів у наукові дослідження блокчейн-технології

Фондовий ринок
178
Ripple оголосила, що виділить мільйони доларів для фінансування університетських досліджень в галузі блокчейн і криптовалют.
Робота пройде в рамках ініціативи University Blockchain Research Initiative (UBRI), яка об’єднає 17 університетів з усього світу.
Ripple заявляє, що компанія має намір виділити понад 50 мільйонів доларів, а також «технічні ресурси» для фінансування першого етапу роботи. При цьому всі заклади зможуть самостійно визначати теми своєї дослідницької роботи.
У компанії також заявили, що вони всіляко вітають зусилля, спрямовані на “стимулювання розуміння” суті блокчейн-технології, а також раді допомогти в розробці нових навчальних програм і таким чином “відкрити” технологію для студентів.
В рамках ініціативи вже розпочата робота в Центрі інформаційних технологій в Прінстоні над програмою вивчення впливу криптовалют і технології блокчейн на політику США і у всьому світі.
UBRI також бере участь у фінтех-ініціативі в Лабораторії комп’ютерних наук і штучного інтелекту в Массачусетському технологічному інституті. Дослідження стосуються блокчейна, криптовалют, кібербезпеки і міжнародних платежів.
Крім американських університетів, у проекті візьмуть участь навчальні заклади з Австралії, Бразилії, Канади, Європи, Індії і Південної Кореї.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас