Глава Starbucks повідомив про відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Starbucks повідомив про відставку

Фондовий ринок
400
Голова ради директорів і президент найбільшої в світі кавової мережі Starbucks Говард Шульц йде у відставку з 26 червня, пише Сегодня.
“Я думаю про великий спектр можливостей, що відкриваються переді мною – від благодійності до державної служби, але я поки далекий від того, щоб знати, що готує для мене майбутнє”, – відповів Шульц на запитання про президентські вибори.
64-річний Шульц працював в Starbucks вже майже чотири десятиліття (з 1982 року). Він перетворив компанію в один з найпотужніших світових брендів. Під його керівництвом мережа зросла від 11 кафе в Сіетлі до понад 28 тис. в 77 країнах світу.
У 2016 році Шульц покинув пост генерального директора Starbucks, зайнявши посаду виконавчого голови, починаючи з квітня 2017 року. Його замінив новий генеральний директор Кевін Джонсон.
Раніше на Всесвітньому економічному форумі мер Києва відзначав, що в Україні може з’явитися Starbucks. Однак через кілька днів прес-служба американської компанії спростувала цю інформацію, заявивши, що Starbuсks не планують відкриватися в Україні.

Довідка Finance.ua:

  • Станом на грудень 2016 року мережа Starbucks об’єднувала понад 24 тисячі торгових точок по всьому світу.
  • Раніше кафе Starbucks стали своєрідним символом Нью-Йорка разом зі статуєю Свободи, жовтими таксі та хмарочосами.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас