Fiat Chrysler запустить більш ніж 30 нових моделей гібридів і електромобілів до 2022 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat Chrysler запустить більш ніж 30 нових моделей гібридів і електромобілів до 2022 року

Технології&Авто
252
До недавнього часу, на відміну від Ford або Volkswagen, автовиробник Fiat Chrysler не відрізнявся значною активністю на ринку екологічно чистих автомобілів. Але, схоже, тепер компанія має намір надолужити згаяне. В рамках оголошеного п’ятирічного плану Fiat Chrysler збирається випустити до 2022 року більш ніж 30 моделей автомобілів з різним ступенем електрифікації, тобто як повністю на електричному ходу, так і гібридів, що підключаються, або традиційних гібридів. В рамках реалізації своїх планів компанія має намір інвестувати 9 млрд євро в розробку цих екологічно чистих машин.
І все ж таки це не можна назвати різкою зміною стратегії Fiat Chrysler. За оцінками автовиробника, лише від 15 до 20% його продажів будуть включати моделі зі «значною електрифікацією» — електромобілі або повні гібриди. Як пояснив генеральний директор Серджіо Маркіонне (Sergio Marchionne), двигуни внутрішнього згоряння, як і раніше будуть використовуватися в «більшості» автомобілів, що випускаються Fiat Chrysler. Винятком стане лише сімейство Fiat 500, що включає гібриди і повністю електричні автомобілі, що відповідає новому курсу компанії.
В основному це робиться для того, щоб відповідати все більш жорстким стандартам викидів по всьому світу, включаючи США, Європу і Китай. Якщо Fiat Chrysler не знизить загальний обсяг викидів СО2 в своїх автомобілях, вона ризикує або припинити продаж певних моделей, або відмовитися від цілих ринків. І коли міста, подібні до Парижу, планують заборонити рух у межах автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння протягом декількох найближчих років, їй потрібно запропонувати замістьних що-небудь з моделей на електричному ходу, якщо вона хоче зберегти свою присутність в цих регіонах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас