5 міст і регіони світу, в яких жити економічно вигідно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 міст і регіони світу, в яких жити економічно вигідно

Світ
1782
До списку таких місць, в яких жити економічно вигідно, увійшли всі міста Аляски, місто Ніагара-Фоллз у США, Місіма в Японії, Утрехт в Нідерландах, Кандела в Італії. Влада цих міст пропонуєє, як разову допомогу, так і регулярну допомогу, яка виплачується протягом перших трьох років життя в обраному місті.
Як не дивно, але серед перерахованих місць присутні як тихі села, так і мегаполіси з розвиненою інфраструктурою, повідомляє novate.
  • Всі міста Аляски, США. У всіх містах Аляски діють відразу кілька привабливих програм для залучення мешканців. Крім «підйомних» коштів новоприбулі можуть стати володарями грантів на навчання в розмірі $25 тис.. Розмір щомісячної допомоги різний, залежить від рівня освіти і досвіду роботи.
  • Ніагара-Фолс, США. До цього міста запрошують усіх, хто має невеликий досвід роботи і є молодим фахівцем. Для отримання допомоги необхідно переїхати в Ніагара-Фолс і влаштуватися на один із заводів, що працюють в цьому місті. Розмір допомоги становить $7 тис.
  • Місіма, Японія. Місіма – це невелике селище в Японії. Всім, хто побажає стати корінним жителем цієї місцевості, влада видасть 100 тис. єн або $900 як одноразову допомогу. Також протягом трьох років новоприбулим будуть виплачувати регулярні підтримуючі кошти.
  • Утрехт, Нідерланди. Влада цього міста, в якому вже проживають 334 тис. жителів, пропонує $1 тис. кожному, хто зважиться на переїзд сюди.
  • Кандела, Італія. Кандела – комуна, яка розташувалася на східному узбережжі Італії. Тут живе всього 3000 осіб. Основними умовами для отримання грошей від місцевої влади є переїзд, оренда житла та працевлаштування з річною зарплатою в 7500 євро. Влада обіцяє додати гроші на необхідні витрати в сумі 800 євро для одного новоприбулого, для пари – 1200 євро, а для сім’ї – 2000 євро.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас