Одному з найстаріших автовиробників США загрожує ліквідація - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одному з найстаріших автовиробників США загрожує ліквідація - ЗМІ

Фондовий ринок
1869
Знаменитий американський автомобільний бренд Chrysler може припинити існування, повідомляє Automotive News з посиланням на інсайдерську інформацію.
Офіційно про це можуть оголосити вже сьогодні – 1 червня.
Компанія Chrysler з’явилася у 1925 році. З 2014 року вона належить італійському концерну Fiat, який утворив спільне підприємство FCA.
Італійці намагалися реанімувати цей бренд, але, схоже, у них це не вийшло. Зараз Chrysler випускає тільки дві моделі – седан Chrysler 300 і мінівен Pacifica.
1 червня в Італії відбудеться зустріч голови концерну FCA Серджіо Маркіонне з інвесторами. За даними журналістів, на цій зустрічі Маркіонне оголосить про припинення випуску автомобілів Chrysler.
Замість цього FCA зосередиться на виробництві автомобілів Jeep, які приносять найбільше прибутку цьому концерну. Тому в Jeep інвестують багато нових коштів. Очікується, що Jeep скоро розробить і випустить на ринок дві нові моделі – маленький кросовер (навіть менший, ніж Renegade) і люксовий Grand Wagoneer.
Automotive News також стверджує, що FCA розглядає можливість об’єднання Alfa Romeo і Maserati в один підрозділ, який буде випускати високопродуктивні автомобілі. Це цілком логічно, враховуючи, що обидва ці бренди пропонують спорткари.
Крім того, Маркіонне хоче припинити продавати автомобілі Fiat в США і Китаї. Головними ринками для них стануть Європа, Бразилія і країни, що розвиваються.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас