Citroen представив новий C5 Aircross — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen представив новий C5 Aircross

Фондовий ринок
592
У Парижі відбулася європейська прем’єра нового французького кросовера Citroen C5 Aircross. У продажу на Старому Континенті він з’явиться до кінця поточного року.
Вперше Citroen C5 Aircross показали в 2017 році на Шанхайському автосалоні. Зараз його продають тільки в Китаї. Але скоро він з’явиться і в Європі. Європейська версія C5 Aircross трохи відрізняється (обладнанням і обробкою салону) від тієї, що продається на китайському ринку.
Citroen стверджує, що їхня нова флагманська модель завдяки новій підвісці й унікальним сидінням має підвищений рівень комфорту. Судячи з усього, це так і є.
Кросовер отримав інноваційну підвіску з прогресивною гідравлічною системою поглинання коливань Progressive Hydraulic Cushions. На неї Citroen видали 20 патентів. Сидіння зроблені таким чином, щоб вони нагадували за рівнем комфорту крісло. Автомобіль має кілька передових систем безпеки, в тому числі автоматичне екстрене гальмування і адаптивний круїз-контроль.
Колісна база складає 2 730 мм. Цей кросовер розрахований на п’ятьох людей. Об’єм багажного відділення – 570 л, але його можна збільшити до 720 л, і навіть до 1 630 л.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас