"Укртелеком" підвищить вартість трьох тарифних планів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" підвищить вартість трьох тарифних планів

Особисті фінанси
1219
“Укртелеком” підвищує вартість тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв’язку, до яких входять пакетні послуги – хвилини на спілкування всередині країни, з абонентами мобільних операторів. Це не стосується абонплати, що регулюється державою.
В “Укртелекомі” є лінійка тарифних планів, що передбачають лише абонплату, і відповідних граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, встановлені НКРЗІ. Вартість цих тарифних планів не змінюється”.
Про це повідомила прес-служба компанії.
В “Укртелекомі” також зазначають, що збільшення собівартості надання телекомунікаційних послуг відбулося, зокрема, за рахунок підвищення тарифів на матеріальні ресурси (паливо, електроенергія).
До пакетних хвилин входять міжміські дзвінки, розмови з абонентами SIP-телефонії, розмови з абонентами мобільного зв’язку.
Вартість пакетних хвилин буде збільшено на 6 грн з ПДВ для тарифних планів “Домашній Безлімітний” (до 79 грн у містах і 74 грн у селах), “Загальний базовий” (до 63,48 грн у містах і 59,47 грн у селах) і “Домашній Базовий” (до 74 грн у містах і 69 грн у селах).
При цьому місцеві розмови в цих тарифних планах не тарифікуються, тобто абонент може без обмежень спілкуватися в межах одного міста/району.
У прес-службі також наголосили, що у разі, якщо абонент не користується пакетними хвилинами, що входять до тарифного плану (вартість яких буде збільшено) – він може безкоштовно перейти на інший тарифний план, вартість якого буде дорівнювати граничному тарифу, встановленому НКРЗІ.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас