WOG і ОККО знову стали учасниками змови, - АМКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WOG і ОККО знову стали учасниками змови, - АМКУ

Фондовий ринок
1169
Антимонопольний комітет України запідозрив п’ять мереж автозаправних станцій у змові влітку минулого року. За підсумками розслідування справи про підвищення цін на скраплений газ сформулював висновки.
Компанії «Надія», WOG, ОККО, «Авантаж 7» і «Факторинг Груп» підозрюються в порушенні законодавства. Про це повідомляє прес-служба АМКУ. За підсумками розгляду АМКУ запропонував визнати дій компаній узгодженими, що призвело до одночасного підвищення цін на скраплений газ на автозаправках. Це є порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.
У повідомленні прес-служби сказано, що зазначеним компаніям необхідно надати інформацію, яка може вплинути на рішення відомства. Кінцевий термін подання інформації – 6 червня.
В АМКУ повідомили, що 29 і 31 травня пройдуть наступні засідання у даній справі.
Раніше повідомлялося, що середні роздрібні ціни на скраплений газ з 1 до 30 серпня 2017 року підвищилися в 1,5 разу з 10,52 грн до 16,17 грн за 1 літр пального.
Нагадаємо, раніше АМКУ запідозрив і довів провину мережі заправок Паралель, ВОГ Рітейл та інших учасників ринку в порушенні законодавства про захист економічної конкуренції. Господарський суд в свою чергу підтвердив правомірність рішення АМКУ і зобов’язав компанію виплатити штраф у сумі 54 млн грн.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас