Абрамович отримав громадянство Ізраїлю - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абрамович отримав громадянство Ізраїлю - ЗМІ

Світ
658
Російський мільярдер Роман Абрамович прибув до Тель-Авіва і отримав ізраїльське посвідчення особи, на яке має право за програмою репатріації євреїв до Ізраїлю.
Про це повідомляють місцеві ЗМІ, зокрема Y-Net і Times of Israel.
Зазначається, що Абрамович прибув в аеропорт ім.Бен-Гуріона на своєму особистому літаку вдень 28 травня.
“Він отримав всі документи і відкрив банківський рахунок в Ізраїлі. … Абрамович буде жити в особняку, який він купив за 100 млн шекелів у районі Неве-Цедек (найстаріший квартал Тель-Авіва – ред.)”, – зазначають ЗМІ. Будівля – колишній готель, куплений у актриси Галь Гадот.
Як зазначає російський “Комерсант”, в компанії Millhouse Романа Абрамовича заявили, що не коментують приватне життя бізнесмена.
Пізніше в МВС Ізраїлю підтвердили інформацію про імміграцію Абрамовича.
The Times Of Israel з посиланням на бюро зі зв’язків “Натів”, яке займається питаннями репатріації євреїв, повідомило, що Абрамович звернувся в посольство Ізраїлю в Москві і подав запит з-за кордону на отримання громадянства минулого тижня.
“Його документи перевірили відповідно до Закону про повернення та запит був визнаний правомочним”, – повідомив представник МВС.
За законами Ізраїлю, як новий громадянин країни, Абрамович звільняється від оподаткування доходів, отриманих за кордоном протягом 10 попередніх років і не повинен декларувати джерела цього прибутку за цей період.
Капітал Абрамовича оцінюється в 12,5 млрд доларів і, як очікується, він стане найбагатшим громадянином Ізраїлю.
Російський мільярдер жив у Великобританії, візу цієї країни він отримав до того, як у квітні 2015 року було запроваджено більш суворі візові правила.
Термін дії візи закінчився в кінці квітня 2018 року і влада Великобританії її не продовжила. У зв’язку з цим Абрамович не зміг бути присутнім на матчі фіналу Кубка Англії з футболу, де його футбольний клуб “Челсі”, яким він володіє з 2003 року, здобув перемогу над “Манчестер Юнайтед”.
У березні в Міністерстві внутрішніх справ Великобританії повідомили, що перевіряють усі категорії віз заможних росіян, видані за програмою залучення інвесторів.
Нові, суворіші правила отримання візи, вимагають підтвердити, що доходи заявника отримані законним шляхом.
Для отримання нової британської візи інвестора Абрамович повинен пояснити, яким чином він отримав свої статки.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас