У Tesla з'явилися нові серйозні проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Tesla з'явилися нові серйозні проблеми

Фондовий ринок
2791
Американські некомерційні організації Consumer Watchdog і The Center for Auto Safety закликали Федеральну торгову комісію (FTC) провести розслідування щодо компанія Tesla, яка використовує «небезпечні для життя твердження», рекламуючи автомобілі з автопілотом.
«Два американця мертві, а один серйозно травмований через те, що Tesla вводить в оману споживачів, говорячи про безпеку їхніх автомобілів з автопілотом. Насправді система автопілота цієї компанії не така безпечна, як стверджується. Через рекламу та заяви Ілона Маска у власників автомобілів Tesla з автопілотом склалося враження, що це автономна машина, в якій людина не потрібна для управління», — йдеться в листі Consumer Watchdog і The Center for Auto Safety.
Федеральну торгову комісію просять провести розслідування щодо компанії Tesla, яка «вводить в оману споживачів». На сайті Autopilot цієї компанії говориться, що автомобілі з автопілотом перебувають на такому рівні, щоб забезпечити повну безпеку водія і пасажирів.
На цьому ж сайті є відео, на якому автомобіль Tesla їде на автопілоті. У тексті говориться, що водій перебуває за кермом «Тільки з юридичних причин. Він нічого не робить. Автомобіль їде самостійно». І дійсно, у глядача складається враження, що машина їде самостійно – водій навіть не торкається керма.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас