Експорт товарів до Австрії зріс до $143 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експорт товарів до Австрії зріс до $143 млн

Казна та Політика
243
Україна експортувала в Австрію товарів майже на 143 мільйони гривень.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі з посиланням на заступника міністра — торгового представника Наталію Микольську.
«Експортна стратегія визначає, що країни ЄС мають ключову роль серед «ринків в фокусі» для нашого експорту. Експорт туди постійно зростає. Наприклад, за перший квартал цього року експорт українських товарів до ЄС зріс на 27,4% і склав $5,1 млрд. До Австрії — на 11,6% і склав $142,9 млн за той самий період. Тому ми створюємо додаткові можливості для наших експортерів на ринку Австрії, адже торговельні місії є інструментом для виходу українських компаній на експортні ринки», — зазначила заступник міністра.
Як поінформували в міністерстві, 4-6 липня 2018 р. українська делегація відвідає Австрію з першою в цій країні торговою місією. До участі в події, яка відбудеться у Відні, Мінекономрозвитку та Офіс з просування експорту запросив українських виробників продуктових і продовольчих товарів.
«Це можливість ознайомитися і краще зрозуміти особливості ведення ділової та господарської діяльності місцевих компаній. Кожен учасник отримує реальний досвід ведення переговорів з потенційними іноземними партнерами і корисні контакти, які згодом можуть перерости у контракти. І, нарешті, це — нові знайомства з українськими експортерами, які часто переростають у нові бізнес-ідеї і навіть спільні проекти», — розповіла вона.

Довідка Finance.ua:

  • У квітні 2018 року українська делегація здійснила торгову місію до Нігерії і Гани.
  • У 2017 році вони відкрили для себе ринки Кенії і Танзанії, Ізраїлю, Швеції, Німеччини, Канади, Індії, Нідерландів та Китаю (участь у виставці FHC China 2017).
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас