Adobe купує компанію Magento з офісом в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Adobe купує компанію Magento з офісом в Україні

Фондовий ринок
559
Компанія Adobe 21 травня заявила, що досягла остаточної угоди про купівлю Magento Commerce, платформи для управління інтернет-магазинами. Сума угоди складе $1,68 млрд з урахуванням звичайних коригувань ціни.
Угода буде закрита в межах третього кварталу 2018 фіскального року Adobe. До цього її мають затвердити регулюючі органи, а поки обидві компанії будуть продовжувати працювати незалежно одна від одної.
Що буде з командою Magento після купівлі, не повідомляється. Однак в Adobe запевнили, що поточний СЕО Magento Марк Лавелл продовжить керувати штатом компанії, який стане частиною бізнесу Adobe за частиною цифрового досвіду. Він звітуватиме безпосередньо віце-президенту та генеральному менеджеру департаменту Цифровий досвід Adobe Бреду Ренчеру.
Magento стане для Adobe Digital Cloud інструментом електронної комерції та впорядкування замовлень фізичних і цифрових товарів компанії. Як повідомляється в релізі, Cloud Magento Commerce дозволить інтегрувати комерцію в хмару Adobe Experience Cloud, тим самим забезпечуючи єдину платформу, яка буде обслуговувати клієнтів b2b і b2c по всьому світу.
«Adobe – єдина компанія з лідерством у створенні контенту, маркетингу, рекламі, аналітиці та в даний час в торгівлі, що дозволяє в режимі реального часу проходити через весь шлях клієнта. Впровадження комерції в хмару Adobe Experience Cloud з Magento дозволить Adobe робити кожен момент особистим і будь-який досвід доступним для купівлі», – прокоментував майбутню угоду Бред Ренчер.

Довідка: Finance.ua:

  • Серед клієнтів Magento такі компанії, як Canon, Helly Hansen, Paul Smith, Rosetta Stone, Coca-Cola, Warner Music Group, Nestlé та інші.
  • На сьогодні Magento налічує до 500 співробітників по всьому світу.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас