WebMoney потрапила до списку санкцій РНБО України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WebMoney потрапила до списку санкцій РНБО України

Казна та Політика
4395
Електронну платіжну систему WebMoney внесено до санкційного списку Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України.
У додатку до рішення РНБО від 2 травня 2018 року, оприлюдненому на сайті Президента України, у списку юридичних осіб, щодо яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції), зазначено ТОВ “ВМ Трансфер ЛТД2 (WM Transfer Ltd, Литва).
Дані санкції передбачають: блокування активів (тимчасове обмеження права особи користуватися і розпоряджатися майномщо їй належить); обмеження торговельних операцій, запобігання виведенню капіталів за межі України; зупинення виконання економічних і фінансових зобов’язань; анулювання або призупинення ліцензій та інших дозволів, отримання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності.
На дану компанію також поширюються й інші санкції, в тому числі: заборона на видачу дозволів, ліцензій Національного банку України на здійснення інвестицій в іноземну державу, розміщення валютних цінностей на рахунках і вкладах на території іноземної держави, на ввезення та вивезення з України валютних цінностей; заборона реєстрації НБУ учасника міжнародної платіжної системи; заборона передачі технологій, прав на об’єкти інтелектуальної власності.
Крім того, згідно з санкціями, щодо WebMoney вводиться заборона інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі інтернет до ресурсів/сервісів, в т. ч. до 40 субдоменів. Аналогічні санкції вводяться щодо компаній “ВМР” і “ВебМаніРу”.
Санкції вводяться на строк три роки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас