Почалося виробництво чіпів для нових iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Почалося виробництво чіпів для нових iPhone

Фондовий ринок
431
Новий процесор буде називатися A12 .
Про те, що TMSC, партнер компанії Apple почала виробництво нових чіпів, Bloomberg стало відомо з анонімних джерел. Видання зазначає, що новий чіпсет, ймовірно, отримає назву A12 і буде виконаний на основі 7-нанометрового технологічного процесу — такі чіпсети, як повідомляється, можуть бути менших розмірів, а також більш швидкими та ефективними, ніж 10-нанометрові чіпи, які використовуються в існуючих пристроях Apple, таких як iPhone 8 і iPhone X.
У квітні, як зазначає Bloomberg, TSMC оголосила, що почала масове виробництво 7-нанометрових процесорів, однак не повідомила, для якого партнера конкретно вони будуть вироблятися. Apple — не єдина компанія, що збирається використовувати нові 7-нанометрові чіпи.
Так, про плани щодо виробництва таких чіпів заявила і Samsung Electronics. Південнокорейська компанія повідомила, що почне використовувати 7-нанометровий техпроцес при виготовленні чіпів пізніше в цьому році. Цієї осені, як пише Bloomberg, Apple планує представити як мінімум три нові iPhone: більшу версію iPhone X, оновлену модель iPhone X і недорогу модель, схожу на поточний флагман, однак з більш дешевим LCD-екраном.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас