Популярний в Україні позашляховик оновили (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярний в Україні позашляховик оновили (фото)

Технології&Авто
1455
Kia опублікувала перші офіційні зображення оновленого компактного кросовера Kia Sportage, який буде продаватися як модель 2019 року. Він отримав «м’яку» гібридну систему з дизельним двигуном.
Південнокорейська компанія показала Kia Sportage 2019 в топовій комплектації GT Line, що має невеликі зміни в дизайні кузова в порівнянні з моделлю попереднього року випуску. Найпомітніші зміни – рестайлінговий передній бампер, нові 19-дюймові легкосплавні колісні диски (у базовій комплектації – 16-дюймові), трохи іншої форми задні ліхтарі. Взагалі, зміни ззаду менш помітні, ніж спереду.
У салоні ми побачили нове рульове колесо, нову комбінацію приладів, двоколірну оббивку. У комплектації GT Line сидіння шкіряні.
Оновлений Sportage отримав новий чотирициліндровий 2,0 л, турбодизель, «м’який» гібридний генератор і акумулятор у 48 вольт. Рівень викидів СО2 знижено на 4% в порівнянні з моделлю попереднього року випуску.
Популярний в Україні позашляховик оновили (фото)
Sportage 2019 запропонують і у версії з новим дизельним двигуном 1,6 л в двох варіантах потужності (113 к. с. і 134 к. с.). Це найбільш екологічно чистий дизель у Kia. Зараз він вже використовується в європейській версії Optima.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас