Українська криптовалюта Karbo увійшла в топ-10 світових (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська криптовалюта Karbo увійшла в топ-10 світових (інфографіка)

Фінтех і Картки
4269
Розроблена командою українських програмістів криптовалюта Karbo увійшла в топ-10 світових криптовалют з підвищеною анонімністю.
“Вона працює на протоколі CryptoNotе і є однією з небагатьох світових валют, що дозволяють проводити повністю анонімні транзакції, що не відслідковуються”, – повідомили авторитетні на ринку криптовалюти видання BitcoinNews і Coinmarketcap.
Karbo випустили на ринок в травні 2016-го. За 2 роки її курс зріс з 0,0058 до 0,56 доларів за Karbo, або в 97 разів. Поточна капіталізація криптовалюти становить $3,2 млн.
“Зростаючий попит і збільшення рівня капіталізації Karbo обумовлені, в першу чергу, унікальними характеристиками її коду. На відміну від широко відомих в масах криптовалют, Karbo поряд з Monero і Dash належать до вкрай вузького сімейства криптовалют Bitcoin 2.0, орієнтованих на підвищену анонімність. При цьому транзакції в Karbo проходять в рази швидше, ніж в інших криптовалютах. Тому алгоритми складності Karbo використовувалися при розробці Bitcoin Сash”, – пояснює експерт банківського і корпоративного права Роман Кузюк.
Українська криптовалюта Karbo увійшла в топ-10 світових (інфографіка)
Однак, порівняно зі своїми прямими конкурентами Monero і Dash, Karbo зберігає найнижчу комісію на ринку – всього 0,0001 Karbo (еквівалент 0,0051 центів), незалежно від суми транзакції. При цьому, Karbo також функціонує і на Android, а час синхронізації “полегшених” гаманців не перевищує три хвилини”, – повідомляє Роман Кузюк.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас