Перша в світі "плавуча" нація з власним урядом і криптовалютою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перша в світі "плавуча" нація з власним урядом і криптовалютою (фото)

Фінтех і Картки
3001
Перша в світі незалежна нація, що плаває, яка почне свою діяльність в Тихому океані в 2022 році, буде існувати поза урядових постанов і використовувати власну криптовалюту «Vayron».
У планах буде поважна морська міська держава з 300 будинками, а також кілька готелів, ресторанів, офісів і т. д., побудованих в Тихому океані біля острова Таїті.
Автор проекту, вартістю 37 мільйонів фунтів стерлінгів (50 мільйонів доларів США), засновник PayPal Пітер Тіл. Пілотна версія програми запускається у партнерстві з урядом Полінезії і підтримується рухом вчених, філантропів та інвесторів.
Наталі Мезза-Гарсія, політолог та дослідник проекту «Острів, що плаває», говорить, що жителі острова будуть вільні від цих геополітичних впливів і питань торгівлі». Виступаючи перед CNBC, пані Мезза-Гарсія, дослідник Університету Уорвіка, сказала:
«Для цього проекту проводяться випробування на полінезійських островах. Це регіон, де земля спирається на корали, і який поступово йде під воду. Як тільки ми побачимо, як працює цей перший острів, у нас буде доказ концепції планування островів для розміщення кліматичних біженців».

Схема полягає у створенні некомерційного інституту Seasteading Institute і Blue Froniters, який поряд з інвестиційним фондом Thiel буде приймати благодійні пожертви за допомогою токенів власної криптовалюти Vayron.
При будівництві будівель будуть використовуватися місцевий бамбук, кокосове волокно, деревина і перероблений метал і пластик.
Пітер Тіл хоче створити незалежну націю, яка плаває у міжнародних водах і діє у рамках своїх власних законів, щоб «звільнити людство від політиків».
На плавучому острові, крім 300 житлових будинків, розмістять аквакультурні ферми, медичні установи, медичні дослідні установи та сталі енергетичні електростанції. Передбачається, що першими жителями плавучого міста стануть 300 осіб.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас