На Київщині конвертцентр відмив понад 300 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Київщині конвертцентр відмив понад 300 млн грн

Кримінал
387
Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Київській області в рамках кримінального провадження, яка розслідується Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, припинили роботу конвертаційного центру, який протягом 2016-2018 років надавав підприємствам фармацевтичної галузі м. Києва, Київської та інших областей послуги з мінімізації податку на прибуток, формування незаконного податкового кредиту та незаконного переведення безготівкових коштів у готівку, — йдеться в повідомленні прес-центру Державної фіскальної служби.
«У рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України було встановлено групу осіб, які за допомогою більш ніж 50-ти підконтрольних юридичних та фізичних осіб-підприємців здійснювали переведення безготівкових коштів у готівку. Загальний встановлений обсяг проконвертованих грошових коштів склав понад 320 млн грн», — поінформували у відомстві.
Як розповідають правоохоронці, за результатами 9 обшуків, проведених в офісних і складських приміщеннях, а також за місцем проживання фігурантів, вилучені велика сума грошових коштів, печатки, штампи і факсиміле, банківські картки підконтрольних СЗД, первинні фінансово-господарські документи, чекові книжки, чорнові записи, незаповнені бланки з відтисками печаток транзитно-конвертаційних СЗД, електронні ключі, комп’ютерна техніка, електронні носії інформації, тощо.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас