Санкції України щодо Росії набули чинності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Санкції України щодо Росії набули чинності

Казна та Політика
953
Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 травня про застосування санкцій проти деяких фізичних і юридичних осіб, пов’язані з агресією Російської Федерації проти України.
Відповідний указ №126 / 2018 від 14 травня з’явився на сайті глави держави.
“Ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 травня 2018 “Про застосування і скасування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”… Цей указ набирає чинності з дня його опублікування”, – сказано в тексті документа від 14 травня.
Підтримано пропозиції щодо застосування і скасування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів, внесені Кабміном, СБУ та НБУ.
“Застосувати персональні спеціальні економічні й інші обмежувальні заходи до фізичних осіб згідно з додатком 1; юридичних осіб згідно з додатком 2”, – сказано в документі.
При цьому додатки до указу не додаються.
МЗС України доручено поінформувати компетентні органи ЄС, США та інших держав про введення санкцій і порушити перед ними питання про застосування аналогічних обмежувальних заходів.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас