Найбільший в Україні металургійний комбінат зупинив роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший в Україні металургійний комбінат зупинив роботу

Фондовий ринок
5509
З 7 години ранку середи на ПАТ «Арселорміттал Кривий Ріг» робочі першої зміни залізничного цеху почали діяти за інструкціями. Про це повідомили і в Конфедерації вільних профспілок України з посиланням на голову місцевого первинного осередку НПГУ Юрія Самойлова. За словами прес-служби організації, залізничники відмовилися працювати на несправній техніці, і це фактично паралізувало роботу всього підприємства, оскільки жоден локомотив не зрушив з місця.
За словами Самойлова, вимога забезпечити безпечні умови праці на підприємстві – одна з основних у колективній трудовій суперечці з роботодавцем, зареєстрованій спільним представницьким органом первинних осередків профспілкових організацій, що діють на ПАТ «Арселорміттал Кривий Ріг».
«Оскільки залізничний транспорт обслуговує все виробництво на ПАТ, тобто доставляє сировину і вивозить готову продукцію, то в результаті вже зупинилися і мартенівський, і конвертерний цехи. А це може призвести до катастрофічних наслідків, тому первинні профспілкові організації, які діють на підприємстві, терміново збираються на спільне засідання і вирішуватимуть, як діяти далі», – сказав він.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас