Німецький банк подумає про нові інвестиції в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький банк подумає про нові інвестиції в Україну

Фондовий ринок
652
Представники Німецького державного банку розвитку KfW на робочій зустрічі за участю заступника міністра з питань європейської інтеграції України Наталією Бойко обговорили можливості розширення співпраці в енергетичній сфері та подальшого залучення інвестицій для впровадження нових проектів, — передає прес-служба Міненерговугілля.
За словами Бойка, інтеграція ОЕС України до енергосистеми європейських країн вимагає впровадження нових технологічних рішень і заходів з модернізації існуючої інфраструктури ДП «НЕК «Укренерго». Відповідно, залучення міжнародних фінансових інститутів до реалізації проектів з модернізації підстанцій та електромереж є одним з пріоритетів у роботі українських енергетиків.
Як поінформували в міністерстві, німецька сторона нагадала, що на сьогодні KfW за дорученням німецького уряду фінансує програми у всьому світі. Для України раніше вже надавалися кошти на впровадження проектів з розвитку фінансової системи, забезпечення електроенергією, комунального водопостачання та водовідведення, соціальної інфраструктури у громадах, а також захисту навколишнього середовища.
Зокрема, був виділений кредит на реалізацію проекту реконструкції електричних підстанцій в Східній Україні.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас