Розумна куртка від Google і Levi's отримала нові функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумна куртка від Google і Levi's отримала нові функції

Технології&Авто
1066
Сьогодні складно зустріти серед перехожих людину в куртці, створеній компанією Google у партнерстві з Levi’s. Проте такі люди є, і для них прийшло оновлення. Можливо, після нього бажаючих придбати цю куртку стане ще більше. Куртка працює з додатком Jacquard, і оновлення цього додатка розраховане на тих, хто використовує таксі і навушники Bose.
Для тих власників куртки, хто використовує сервіси таксі Uber і Lyft, з’явилися повідомлення про прибуття водія. Крім того, можна змахнути рукавом вгору і в своїх навушниках прослухати інформацію про стан вашого замовлення. Користувачі Uber, крім цього, отримують можливість бути повідомленими про те, що машина в трьох хвилинах їзди від місця посадки.
Друга деталь в Jacquard 1.2 створена для власників навушників Bose QC30 і QC35. Це навушники з вбудованим Google Assistant. За допомогою розумної куртки в цих навушниках можна буде вмикати або вимикати шумозаглушення.
Нарешті, остання деталь в оновленні пов’язана з геолокацією. Ви можете швидко запам’ятати геолокацію для того, щоб потім поділитися нею. Будемо сподіватися, що нові функції додадуть популярності розумній куртці від Google і Levi’s. Варто зазначити, що її власники здебільшого залишають дуже позитивні відгуки.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас