Mercedes розширить лінійку компактних автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes розширить лінійку компактних автомобілів

Технології&Авто
472
Мercedes-Benz планує розширити свою лінійку компактних автомобілів. Можливо, це буде стандартна версія седана A-Class і кросовер GLB.
У лінійці компактних автомобілів Mercedes-Benz зараз налічується шість моделей. Це новітній хетчбек A-Class, мінівен B-Class, чотиридверне купе CLA, п’ятидверний CLA Shooting Brake, кросовер GLA, а також подовжений седан A-Class, який минулого місяця дебютував на автосалоні в Пекіні.
У прес-релізі Mercedes-Benz кажуть, що сімейство компактних автомобілів буде розширено до восьми моделей. На жаль, німці не стали уточнювати, які дві нові моделі додадуться до цього сімейства. Ми можемо тільки припускати.
Перш за все, це може бути стандартна версія седана A-Class з подовженою колісною базою, розробленого для Китаю. В Європі такий компактний люксовий седан зі стандартною колісною базою може знайти багато покупців.
Крім того, відомо, що Mercedes планує створити новий кросовер GLA. У нього будуть невеликі розміри, але спортивний дизайн кузова, люксова обробка і досить просторий салон. Таким чином сімейство компактних автомобілів Mercedes-Benz збільшиться до восьми моделей.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас