Subaru підозрюють у фальсифікації даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru підозрюють у фальсифікації даних

Фондовий ринок
641
У штаб-квартирі японської автомобільної компанії Subaru відбулася перевірка у зв’язку з поданою нею доповіддю про фальсифікацію даних про витрату палива і емісії газів в атмосферу на заводі в префектурі Гумма. Про це повідомляє Прайм з посиланням на інформаційне агентство Кіодо.
Міністерство земель, інфраструктури, транспорту та туризму Японії має намір поставити питання щодо цього ключовим керівникам корпорації і визначити заходи, яких можна буде вжити.
У квітні Subaru представила владі доповідь про систематичні фальсифікації з 2002 року даних за розпорядженнями керівника відділу тестування нових автомобілів на заводі в місті Ота. Однак, як стверджується, вище керівництво не знало про цей факт.
У листопаді 2017 року компанія була змушена відкликати 395 тисяч машин для повторної перевірки безпеки, оскільки під час їхнього випуску тестування проводив “некомпетентний” персонал.
Subaru Corporation – японська корпорація, що займається виробництвом аерокосмічних транспортних засобів і автомобілів. Вона є партнером компаній Boeing і Lockheed Martin, виробляючи літаки і вертольоти за ліцензією цих компаній для уряду Японії.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас