Проти Apple подали груповий позов через клавіатуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти Apple подали груповий позов через клавіатуру

Фондовий ринок
1997
Користувачі продукції Apple подали позов проти корпорації через ненадійність її клавіатури з механізмом “метелик” на Macbook Pro і Macbook. Про це повідомляє портал 9to5maс.
У поданому позові до Федерального окружного суду Північного округу Каліфорнії стверджується, що компанія нібито була в курсі проблем з ненадійністю клавіатури на Macbook, але все одно запустила їх у виробництво.
Позивачі звинувачують Apple в тому, що компанія, по-перше, випустила продукти з неякісною клавіатурою (тобто знала про недолік до виходу пристрою), по-друге, приховувала цей недолік від покупців і обманювала їх, рекламуючи “підвищену стабільність клавіатури”, по-третє, порушує закон про захист прав споживачів. У заявах також зазначається, що гарантія нічого не дає, оскільки подібного роду проблеми з клавіатурою Apple визнає негарантійним випадком.
Зазначається, що позивачі вимагають від американської компанії відшкодування збитків і судових витрат, включаючи заміну несправних деталей і пристроїв, а також вартості самих ноутбуків.
Як зазначає джерело, в 2018 році користувачі, яких торкнулася ця проблема, опублікували відкритий лист-петицію до Apple. Всього за тиждень петиція зібрала понад 17 тисяч підписів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас