Apple звинуватили в авіакатастрофі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple звинуватили в авіакатастрофі

Фондовий ринок
1300
Сім’ї деяких загиблих у катастрофі за участю літака EgyptAir в 2016 році пасажирів подали в суд проти компанії Apple. За однією з теорій, причиною аварії літального засобу став смартфон американської корпорації або її планшет. Офіційної причини пожежі на борту рейсу озвучено не було.
Сліди сильного задимлення і температурного впливу були виявлені в передній частині літака і, зокрема, в кокпіті. Передбачається, що джерелом вогню стали iPhone 6S і iPad mini одного з пілотів, який нібито поклав пристрій (або пристрої) на приладову панель.
Деякі експерти не згодні з такими припущеннями, бо складно уявити пілота, який поклав би щось стороннє на приладову панель (як мінімум, цей предмет виявився б на підлозі при виконанні віражу або зльоті). Крім того, апаратура зафіксувала задимлення в туалеті і під підлогою, також були попередження системи обігріву шибок.
Apple спростовують будь-який зв’язок з трагедією. За словами фахівців, назвати причини катастрофи в даний час не є можливим, а юристи, які представляють інтереси сімей загиблих, радше зацікавлені в тому, щоб заробити.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас