В Україні відтворили майже 25 тис. га лісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відтворили майже 25 тис. га лісу

Казна та Політика
634
В Україні під час весняної лісокультурної кампанії відтворено майже 25 тисяч гектарів лісів на торішніх зрубах і створені 1,1 тис. га нових лісів, – повідомив заступник голови Державного агентства лісових ресурсів (Держлісагентство) Володимир Бондар.
«Державні лісогосподарські підприємства, які відносяться до сфери управління Держлісагентства, на 10% перевиконали план висадження лісу на весну. Також завдяки застосуванню природозберігаючих технологій лісозаготівель вдається досягати якісного природного відновлення лісу», – цитує чиновника прес-служба відомства.
Крім того, заступник голови Агентства повідомив, що цього року у Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» взяла участь безпрецедентна кількість громадян України.
«В акції з висадження лісу, яка досить успішно пройшла у всіх областях, взяли участь понад 30 000 школярів і студентів, більше 5 000 представників громадських організацій та майже 15 000 українців, які працюють в різних сферах. Всього – більше 50 000 осіб. Це своєрідний рекорд. Сім’ї, працівники різних підприємств і просто бажаючі висаджували ліс разом з лісниками», – розповів пан Бондар, не уточнюючи, скільки коштів було витрачено на відтворення лісів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас