На ремонт купола будівлі Ради планують витратити мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ремонт купола будівлі Ради планують витратити мільйони

Казна та Політика
311
Влітку 2018 року мають намір відремонтувати купол будівлі Верховної Ради України, яка цього тижня відновила роботу після травневих свят. На ремонт виділять близько 7,5 млн грн. Про це розповів головний спеціаліст відділу організації будівництва Управління справами ВРУ Віктор Яремчук, передає 44.ua.
“Планується зробити ремонт металоконструкцій купола, шпиля, де потрібно замінити металеве покриття. Далі потрібно зробити ремонт вхідної частини – сходи, якими користуються для того, щоб обслуговувати купол. Верхня їх частина зараз в жахливому стані. Також буде замінено спеціальне скло, яким покритий купол”, – сказав він.
За його словами, на роботи піде близько 7,5 млн грн. Ремонтувати купол будуть в міжсесійний період.
“У нас стислі терміни на виконання робіт, а саме на період канікул народних депутатів – з 15 липня по 24 серпня. Тому що під час сесійних засідань проводити ремонт купола не будуть. Можливо, певні підготовчі роботи почнемо трохи раніше. Ремонт ускладнюється тим, що буде літо, спека, і покрівля з нержавіючої сталі буде розпечена до максимуму. Складно уявити, як люди будуть працювати”, – зазначив Віктор Яремчук.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас