Facebook створила підрозділ для вивчення блокчейна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook створила підрозділ для вивчення блокчейна

Фондовий ринок
139
Компанія Facebook провела одну з найбільших за свою історію кадрову реорганізацію, розділивши команду продуктів на три напрямки. В рамках цієї реорганізації в Facebook з’явився напрямок з роботи з блокчейном, пише Recode.
Серед підрозділів — The Family of Apps з командами розробників WhatsApp, Instagram і Messenger, New Platforms and Infra — з розробниками, які вивчають блокчейн і штучний інтелект, а також рекламний відділ і безпека — Central Product Services.
Очолить блокчейн-напрямок Facebook Девід Маркус, який раніше працював в PayPal і обіймав посаду віце-президента з розробки Facebook Messenger. Крім цього, Маркус входить у раду директорів криптоплатформи Coinbase.
Поки що невідомо, яку продукцію буде розвивати напрямок Facebook, а також хто ще увійде до складу учасників цього підрозділу.
У середині квітня відразу кілька користувачів Facebook з Європи розповіли про те, що соціальна мережа почала пропонувати їм увімкнути функцію розпізнавання облич. Цю функцію розробляє New Platforms and Infra — підрозділ, який займеться дослідженням блокчейна.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас