Капіталізація ще однієї криптовалюти перевищила 1 мільярд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Капіталізація ще однієї криптовалюти перевищила 1 мільярд доларів

Фінтех і Картки
6065
Zilliqa стала однією з 28 криптовалют, які можуть похвалитися ринковою капіталізацією понад 1 мільярд доларів.
За даними CoinMarketCap, Zilliqa подолала поріг в 1 мільярд доларів в кінці понеділка і на момент написання статті капіталізація цього проекту становить близько 1,4 мільярдів, що робить її 22-ю криптовалютою в світі за обсягом капіталізації. Зростання збіглося з оголошенням про те, що Zilliqa буде торгуватися на OKEx, третій за обсягом криптовалютній біржі.
Ця монета також доступна для торгів на Binance, Huobi та Gate.io.
Сінгапурський проект являє собою вирішення проблем масштабованості, типової проблеми блокчейн-проектів. Автори проекту сподіваються вирішити цю проблему за допомогою шардінгу – технології підвищення ефективності, яка з’явилася ще до появи біткойна, але ще не довела свою життєздатність у великих мережах. Вперше представлений в минулому році технічний документ команди заявляє, що “при поточній кількості майнерів в мережі ethereum, яких близько 30.000, Zilliqa зможе обробити в 1000 разів більше транзакцій”.
Варто відзначити, що мережа ethereum планує використовувати шардінг в майбутньому, і це, дуже ймовірно, негативно вплине на проект, оскільки не зрозуміло, як він зможе залишитися актуальним.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас