Санкції США змусили путінського олігарха повернути орендовані літаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Санкції США змусили путінського олігарха повернути орендовані літаки

Фондовий ринок
977
Російський олігарх Олег Дерипаска, який перебуває під санкціями США, повернув три орендовані приватні літаки, оскільки не може їх використовувати через введені обмеження. Про це повідомила Reuters американська компанія Freestream, якій тепер доручили продати ці повітряні судна, пишет Сегодня.
Йдеться про реактивні літаки бізнес-класу, вироблені компанією Gulfstream Aerospace, які користуються попитом у багатьох клієнтів завдяки великій дальності польоту і зручним інтер’єрам. Один літак продають за 29,95 млн доларів.
Літаки належали швейцарській Credit Suisse і австрійській Raiffeisen. Фірми Дерипаски орендували лайнери через приватну компанію, говориться в матеріалі. За словами директора Freestream Аліреза Іттіхадьєха, на літаках літав “вищий менеджмент, включаючи самого Дерипаску”. Мільярдерові, уточнив він, довелося передчасно розірвати договори лізингу.
В Credit Suisse, Raiffeisen і підконтрольній Дерипасці компанії “Русал” відмовилися від коментарів.
Нагадаємо, раніше постраждалі від санкцій США російські олігархи звернулися за допомогою до Кремля. За даними російських ЗМІ, першим до уряду РФ звернувся Олег Дерипаска.
Нагадаємо, санкційного удару по “друзях” Путіна США завдали 6 квітня. Під санкції потрапили сім олігархів, 14 компаній і 17 високопоставлених чиновників РФ.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас