Apple випустить власну кредитну картку разом з Goldman Sachs — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустить власну кредитну картку разом з Goldman Sachs

Фондовий ринок
378
Компанія Apple і американський банк Goldman Sachs планують випустити спільну кредитну картку. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела.
Картка буде використовувати бренд платіжної системи Apple Pay і буде випущена на початку 2019 року, додали співрозмовники видання.
Новий проект приведе до завершення партнерства Apple з банком Barclays, який раніше випустив картку з системою бонусів Apple Rewards, додали співрозмовники WSJ. Після спаду на ринку торгівлі цінними паперами, що стався після фінансової кризи 2008 року, Goldman Sachs має намір розвиватися на сфері роздрібного кредитування. Кілька місяців тому фірма придбала стартап Final, які пропонували одноразові номери кредиток, відкриті тільки одному продавцю. Після транзакції номер формується заново, що дозволяє убезпечити дані клієнта.
В майбутньому Goldman Sachs також може почати видавати клієнтам Apple кредити на купівлю iPhone. Інші подробиці партнерства джерела видання не розкрили, представники Apple і Goldman Sachs відмовилися коментувати інформацію.
Проект дозволить Apple додатково сфокусуватися на розвитку власних сервісів на тлі падіння продажів iPhone, припустили в WSJ. Україна поки не входить до списк україн присутності Goldman Sachs.
Нагадаємо, на початку травня Apple анонсувала запуск своєї платіжної системи в Україні. Точної дати запуску немає. Зазначається, що ще в травні 2017 року виконавчий директор Альфа-Банку заявив, що Apple Pay почне роботу в Україні в червні 2018 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас