Ryanair веде переговори з 5 українськими аеропортами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair веде переговори з 5 українськими аеропортами

Фондовий ринок
1243
Компанія Ryanair веде переговори з 5 українськими аеропортами, рейси в які планується запустити влітку 2019 року. У списку можливих маршрутів точно є Одеса, повідомив виконавчий директор авіакомпанії Майкл О’Лірі.
“Зараз ми ведемо переговори ще з п’ятьма українськими містами – можливо, вже наступного літа ми відкриємо туди свої польоти. Я думаю, ми будемо розвиватися в Україні дуже агресивно і швидко нарощувати темпи своєї присутності на ринку”, – розповів представник лоукостера. Він уточнив, що напрямком №1 для компанії є Київ, повідомляє ЦТС.
О’Лірі повідомив також, що ведуться переговори з аеропортами таких міст, як Харків, Одеса, Дніпро, Житомир і Вінниця.
“Я буду дуже радий, якщо наступного літа ми зможемо запропонувати нашим пасажирам рейси в таке гарне місто, як Одеса. Але поки ще рано говорити про конкретику, і нашим українським переговірникам ще потрібно багато попрацювати для успішної реалізації цього проекту”, – зазначив він.
Нагадаємо, в кінці квітня Ryanair внесла зміни в розклад рейсів в Борисполі. Ймовірно, так керівництво перевізника та аеропорту змогли досягти консенсусу в питанні отримання слотів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас